NBG Selectwerk

Normal_31

Selectwerk is in de Noordelijke provincies en de Noord Oost polder / Flevoland actief in het bemiddelen van BBL / BOL leer- en werktrajecten op alle niveaus tussen ondernemingen, ROC’s, gemeenten, UWV en VMBO / MBO  leerlingen en HBO duaal studenten zowel voor de dag- en avondstudie.

Selectwerk is in de Noordelijke provincies en de Noord Oost polder / Flevoland actief in het bemiddelen van BBL / BOL leer- en werktrajecten op alle niveaus tussen ondernemingen, ROC’s, gemeenten, UWV en VMBO / MBO leerlingen en HBO duaal studenten zowel voor de dag- en avondstudie.

Selectwerk bv treedt op als werkgever en betaald wettelijk minimumloon en/of CAO en draagt af aan scholingsfondsen. BPV (Beroeps Praktijkovereenkomst) is van toepassing.

BBL leerling werknemer wordt zowel op de werkvloer, bij het leerbedrijf als op school intensief gecoacht. Selectwerk vraagt praktijktoetsen aan bij brancheorganisatie en ROC en neemt deze in samenwerking met erkende leermeesters af. Selectwerk is een geaccrediteerd leerbedrijf voor Fundeon en Kenteq met eigen leermeesters.

Zoek je als BOL / BBL leerling werknemer een leer- en werkplek met een passend resultaat gerichte uitstroom kwalificatie, mail dan je Curriculum Vitae naar jaapstel@selectwerk.nl of kijken op de site.