NBG KiKa

Normal_32

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal (Directeur communicatiebureau Giftkikker). Aanleiding was het verzoek van Prof. Rob Pieters van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam en Prof. Huib Caron van het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam om te kijken of er meer geld beschikbaar kon komen voor onderzoek naar kinderkanker.

Zonder uw hulp kan KiKa niet bestaan. Zo simpel is het. Gelukkig steunen veel particulieren en bedrijven KiKa met grote en kleine donaties! Bijvoorbeeld door verschillende manieren van doneren (door particulieren en bedrijven) Of door KiKaberen te verkopen.

Nationale Bouwgids en KiKa
De Nationale Bouwgids vindt dat iedereen recht heeft op de beste zorg. Volwassenen, ouderen, maar zeker ook kinderen. Daarom steunt de Nationale Bouwgids de stichting KiKa, door het belangeloos onder de aandacht te brengen van verschillende projecten.

Klik hier om naar de site van Kika te gaan.