Normal_cheerful-male-builder-standing-at-construction-sit-2022-01-19-00-13-05-utc

Donderdag 30 maart 2023 organiseren Aanbestedingscentrum Techniek Nederland, Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra en Adviescentrum Aanbestedingen 'Grond, Wegen en Groen' opnieuw het Aanbestedingscongres. Dit congres vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Utrecht (aan de A12 bij afslag 17). Centraal thema dit jaar is 'aanbesteden in een veranderende wereld'. Dit meldt Bouwend Nederland.

Het Aanbestedingscongres is bedoeld voor opdrachtgevers (aanbestedende diensten), adviseurs, installateurs en (groen)aannemers die betrokken zijn bij aanbestedingen. De nadruk ligt op het uitwisselen van door aanbesteders en ondernemers in de praktijk opgedane ervaringen. Op dit congres krijgen deelnemers, onder leiding van dagvoorzitter Marleen Hermans, inspiratie van sprekers die alternatieve wegen verkennen om met minder inspanning te komen tot klinkende resultaten. Ook bijvoorbeeld communicatiemogelijkheden in een aanbesteding komen aan de orde.

Meer informatie en aanmelden

Het congres duurt op 30 maart van 13.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over het Aanbestedingscongres is online te vinden. Op diezelfde website kunnen belangstellenden zich aanmelden.

Door: Nationale Bouwgids / Richard Heeres